Hkrdcvaqm9oqm9sr6esq

Succesvol Ondernemen

Hoe je een blijvend succesvolle onderneming neerzet en structureel groeit in ideale klanten, winst en vrijheid.

Is mijn programma Succesvol Ondernemen geschikt voor jou?

  • Ben jij een zelfstandige ondernemer?
  • Verleen jij een dienst (denk aan coach, trainer, adviseur, consultant, makelaar, marketeer of een andere expert in jouw vakgebied)?
  • Heb jij behoefte aan een duidelijke en bewezen succesvolle strategie die je gegarandeerd goedbetalende klanten oplevert? En dat dit klanten zijn waar jij ook oprecht enthousiast van wordt?

Als jij op deze drie vragen "ja" kan antwoorden, dan is mijn programma perfect voor je! Je leert van A tot Z hoe jij jouw onderneming 2.0 opzet en enorm winstgevend maakt door het hanteren van een bewezen succesvolle strategie. Het is niet het zoveelste programma wat je maar één stukje van de puzzel geeft, om het je vervolgens weer zelf uit te laten zoeken. Nee, succesvol ondernemen biedt je hét praktische stappenplan voor het gehele proces. Van het bepalen van je niche, tot je het definiëren van je droomklant, tot het bepalen van de prijs voor je dienst, het creëren van je zichtbaarheid op social media, het structureel organisch binnenhalen van goedbetalende klanten en nog veel meer. Dit programma is dé manier om jouw onderneming tot een succes te maken! Daarnaast heb je een jaar lang de mogelijkheid om wekelijks live met mij te sparren en jouw vragen te stellen zodat je niet alleen succes krijgt, maar dit ook blijft vasthouden.

Jouw mentor


Kelly Weekers
Kelly Weekers
Drs. Kelly Weekers is ondernemerscoach en schrijfster van bestsellers Happy Life 365 en Happy Lifehacks 365. Vanuit haar expertise als psycholoog en haar eigen ervaring als eigenaar van een booming business, helpt zij andere zelfstandige ondernemers groeien in ideale klanten, winst en vrijheid. Haar coaching heeft al 600+ ondernemers geholpen hun (financiële) vrijheid te claimen. Met haar bestsellers Happy Life 365 en Happy Lifehacks 365 verkocht ze meer dan 130.000 boeken. Haar eerste boek is inmiddels de grens over en verkrijgbaar in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Meerdere andere landen hebben inmiddels interesse in haar repertoire. Kelly is uitgeroepen tot één van de tien invloedrijkste LinkedIn’ers van Nederland. Ze is LinkedIn Top Voice 2019.

Wat krijg je?

  • 6-stappenplan Succesvol Ondernemen
  • Een jaar lang wekelijks live sparren tijdens Q&A
  • Toegang tot de besloten community met ondernemers
  • Levenslange toegang 24/7/365 tot het programma

"7 maanden geleden ben ik begonnen met het Succesvol Ondernemen programma van Kelly. Enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Door Kelly haar programma heb ik mijn bedrijf naar een hoger level kunnen krijgen. Daarnaast geeft ze waardevolle tips over mindset en social media. Wekelijks kan je sparren met Kelly, om al je vragen te stellen."

- Inge Solleveld, ondernemer

"Via het Succesvol Ondernemen programma van Kelly Weekers heb ik hele concrete handvatten gekregen van Kelly en Moniek voor het aantrekken van nieuwe 'droom' klanten die precies in mijn niche passen. Ik wacht niet meer op wat er op mijn pad komt, maar ga actief de markt in dankzij alle vaardigheden die ik heb meegekregen. Op deze manier werk ik met de klanten waarmee ik echt aan de slag wil en echt bij mij passen. Erg blij mee!"

- Anouk Steenbruggen, ondernemer

"De coaching die Kelly geeft in haar programma Succesvol Ondernemen is to the point, duidelijk, van waarde en direct te implementeren. Ze denkt mee tot je vraag/vragen allemaal beantwoord zijn en heeft een positieve vibe tijdens de coachsessies. Kelly weet waar ze het over heeft en is een betrokken coach. Voor ons bedrijf was starten met Succesvol Ondernemen de beste keuze die we in 2019 hebben gemaakt!"

- Dominique Hegtermans

"Kelly is het type coach: de pijn op de zere plek leggen en jeadviseren zonder er doekjes om te winden. Kelly is nuchter endaagt je écht uit. Als je die reis wil maken, in jezelf en in jebusiness: dan is het zeker Kelly die je succesvol kan helpen! Ikkan het weten :). Durf te kiezen voor je groei!"

- Mieke Verhoef

"Kelly heeft me geleerd wat essentieel is voor het bouwen aan een succesvolle onderneming. Wat me het meeste aanspreekt is de manier waaróp ze dat doet, zakelijk, concreet, toegewijd, no nonsens en heel praktisch. Haar ‘Succesvol Ondernemen’ programma, waar Kelly en Moniek met hart en ziel mee bezig zijn, geeft zoveel inzichten en praktische tools dat het voelt alsof ze zelf meebouwen aan je business!"

- Menno Visser

"Dankzij de coaching van Kelly heb ik de keuze durven maken omecht voor mijn niche te gaan. Het maken van deze keuze heeft mijzoveel rust en daarmee focus gegeven, duidelijkheid gecreëerdvoor opdrachtgevers en een groeiende omzet als resultaat."

- Annemarie Geels

"“Ben je klaar om jezelf eens goed uit te dagen?” Dat is wat Kelly doet met het Succesvol Ondernemen programma. Halverwege het programma heb ik de strategie van mijn bedrijf op z’n kop gezet en de benadering van klanten aangepast. En wat denk je.......Het werkt! Aan alles wordt gedacht, niet alleen strategie wordt aangepakt, maar ook je mindset. En die mindset is wat het verschil maakt. De kracht van Kelly en het programma is hoe ze deze zaken bij elkaar brengt. Niet alleen uitdagen op kennis en kunde, maar vooral ook de uitdaging op het mindset gebied. Maar bovenal..... resultaat uit een hoek waar je ‘m niet verwacht. Ik ben ontzettend verrast en kan het iedere ondernemer aanbevelen. Daag jezelf uit tot ongekende ontwikkeling."

- Jort Schulting

"Ik volg nu 3 maanden het Succesvol Ondernemen programma van Kelly en ben zo blij dat ik deze stap genomen heb! Kelly heeft me geleerd hoe ik het fundament van mij bedrijf (nog) steviger neerzet. Ze stelt me de juiste vragen waardoor ik me zowel persoonlijk als met mijn bedrijf verder kan ontwikkelen. Daarbij zijn de wekelijkse Q&A’s ook heel waardevol. Je kunt al je vragen stellen of sparren over dingen, waarbij Kelly echt de tijd voor je neemt. Doordat dit wekelijks is, blijven je vraagstukken nooit lang liggen en kun je direct weer door met de stappen richting jouw doelen. Na (nog maar) 3 maanden brengt de Succesvol Ondernemen strategie me nu al meer winst, vrijheid en geluk. Precies zoals Kelly aangeeft op haar website/LinkedIn."

- Romilde van Commenée

"Kelly heeft mij geholpen meer focus te krijgen en te behouden in mijn onderneming. Hierdoor kan ik niet alleen de dingen doen waar ik écht gelukkig van word met de klanten waar ik graag mee werk, maar ook veel meer vrijheid creëren in mijn werkzaamheden. Kelly heeft een erg prettige aanpak, duidelijke communicatie, is betrokken en enthousiast en daarnaast ook erg plezierig om mee samen te werken. Een van de redenen voor mij om graag met Kelly te werken is de toepassing van (sociaal) wetenschappelijke inzichten in haar programma. Dat is voor mij heel erg waardevol geweest!"

- Tamara Rood

"Begin 2019 heb ik een grote stap gezet en mijn fulltime baan ingeruild voor een nieuw avontuur: het starten van mijn droomonderneming. Maar waar begin je dan? In het begin wist ik wel wat ik wilde, maar niet hoe ik dat kon bereiken. Door de coaching van Kelly werd het pad dat ik zou moeten bewandelen mij ineens helemaal duidelijk en overzichtelijk voorgeschoteld! Binnen zes weken heb ik stapsgewijs mijn onderneming opgebouwd. Het fundament staat als een huis, ik weet mijn ideale klanten te vinden en binden en kan in alle vrijheid ondernemen. Dit alles met een goede focus en een doordacht plan van aanpak. Voila! Mijn droomonderneming staat."

- Natascha Verschoor

"Succesvol Ondernemen is het mooiste cadeau wat ik mezelf, en uiteindelijk ook mijn omgeving, heb kunnen geven. Alsof je de thalys in stapt, 1 doel/eindbestemming, focus én gaan. Wanneer je écht alles op volgt, de tekentafel bloed serieus neemt en met volledige focus aan de slag gaat is hier het levende bewijs dat binnen 3 weken die droom klant van jou kan zijn! Ongelofelijk wat je in zo'n relatief korte tijd kunt bereiken en waar je de rest van je leven de vruchten van plukt. Gun jezelf dit cadeau, je bent het waard. Het is een feestje dat ik nog 3 weken van dit online programma heb te gaan. De verwoording en power van Kelly en haar team zijn voelbaar waardoor je écht door wilt pakken en in een flow komt."

- Jet Hendriks

"Dankzij Succesvol Ondernemen krijg ik meer vertrouwen in mijn onderneming alsook in mezelf als ondernemer. Daarnaast helpt het mij om een visie te creëren van waar ik naartoe wil en heb ik concrete tools om deze visie te bereiken. Ik heb beperkende overtuigingen kunnen loslaten, waardoor ik met volle overtuiging en positieve energie voor mijn onderneming en mezelf durf te staan."

- Laura Antonacci, Ondernemer

"Na een goed gesprek te hebben gehad met Kelly Weekers over haar online programma waarmee ondernemers verder vooruit kunnen komen in hun verdien model, ben ik gelijk de daad bij het woord gaan voegen door zelfs nog in de nacht mij prijzen aan te passen, dit leverde mij gelijk nieuwe klanten op. De mindset over hoe anders te denken en daardoor te handelen heeft dus gelijk zijn vruchten afgeworpen."

- Alex van de Bilt, Ondernemer

"Ik ben al 5 jaar ondernemer en de vrijheid die ik voor ogen had ben ik verloren. Ik werk me in slag in de rondte. Nu is niks mee mee met hardwerken maar zo word ik er niet blij van. Dankzij Succesvol Ondernemen heb ik mijn niche en business model onder de loep genomen en werk ik nu weer 4 dagen (in plaats van 6) en gaat mijn onderneming dit jaar over de 100K winst heen. Top programma en ik raad het elke ondernemer aan die bereid is om aan zichzelf en zijn onderneming te gaan werken."

- Marco P., Ondernemer

"Het Succesvol Ondernemen programma heeft mij ontzettend veel gebracht. Niet alleen een veel sterkere mindset, maar ook praktische handvatten zodat ik mijn eerste grote klant binnen heb kunnen halen. Hoewel dit behoorlijk wat doorzettingsvermogen vereiste, wist ik dat ik het zou lukken omdat ik alle tools in handen had. Ik voelde me ontzettend gesteund door Kelly en Moniek tijdens de Q&A's en elke keer leerde ik weer nieuwe dingen. Ik ben ontzettend blij dat ik geïnvesteerd heb in dit programma, omdat ik hiervoor wel 1000 dingen deed en heel druk was, maar dat leverde nauwelijks iets op. Een absolute aanrader!"

- Janneke Vissers

"Door haar online coachingstraject heb ik meer focus gekregen en heb ik echt mijn zakelijke passie hervonden. Vanaf 1 januari 2019 ga ik helemaal los, nu nog in de voorbereiding. Als jij 'vastzit', niet exact weet hoe je jouw klanten het beste kunt bereiken of gewoon meer omzet wil... Kelly is jouw vrouw! Ik zou haar aanbod accepteren en in het diepe springen. Er kan alleen maar goeds uitkomen!"

- Pleunie Groen, Ondernemer

"Dank je wel voor de vinger op de zere plek! Ik heb een goede start gemaakt als zelfstandige, maar wil dit graag voortzetten en verder uitbouwen. Ik was al even op zoek naar een methode of leergang die me hielp om de volgende stap naar succesvol ondernemer te zetten. Ik volg nu het business coach programma van Kelly Weekers met Moniek als sparringpartner. Ik waardeer haar directheid, waar duidelijk haar ervaring in naar voren komt. Zij en Kelly zijn een mooi voorbeeld van hoe je als vrouw succesvol kunt ondernemen en hoe je ondernemers daadwerkelijk verder helpt. Dames dank voor jullie inzichten, energie, handvatten en netwerk, waar ik dankbaar gebruik van maak."

- Marije Reniers, Ondernemer

Hoe je een blijvend succesvolle onderneming neerzet en structureel groeit in ideale klanten, winst en vrijheid!Veelgestelde vragen


Wanneer start en eindigt het programma?
Het is een 6-weeks programma, maar in principe start de cursus zodra je hem aankoopt en eindigt hij nooit. De cursus is online en je kan hem bekijken en maken in jouw eigen tempo. Je kiest er dus zelf voor hoeveel tijd je neemt voor het maken van de 6 modules. Dit geeft je de mogelijkheid om er intensiever mee aan de slag te gaan wanneer je dat prettig vindt of juist even niets te maken wanneer je er door omstandigheden niet aan toe komt. Het programma doorlopen in 6 weken is een adviessnelheid, maar uiteindelijk kies je zelf en heb je daarnaast een jaar lang de mogelijkheid om wekelijks live met Kelly te sparren over jouw onderneming.
Hoelang heb ik toegang tot het programma?
Hoe klinkt levenslang? Nadat je je hebt ingeschreven, heb je ongelimiteerd toegang tot de cursus: 7 dagen per week, 24 uur per dag!
Wat heb ik nodig als ik start met het programma Succesvol Ondernemen?
Een internetverbinding en verder dat je ergens thuis - maar buitenhuis kan natuurlijk ook - gaat zitten waar je de rust hebt om de video’s te bekijken en de opdrachten te lezen en maken. Je hebt geen specifieke diploma’s nodig en ook geen ervaring als ondernemer. Dit programma is voor iedereen die de wens heeft te starten of te groeien met een onderneming, ongeacht je ervaring!
Hoeveel tijd kost het mij?
Het grote voordeel van dit programma is dat je het in jouw eigen tijd kan doen. Ik raad je aan om elke week minimaal 6 uur te reserveren om rustig de weekvideo’s en de opdrachten te bekijken en maken. Als je écht verandering wilt, moet je er natuurlijk tijd voor vrij maken. Je kan niet succesvol ondernemer worden door half werk te leveren. Succes hoeft niet moeilijk te zijn, maar het komt wel alleen maar wanneer je in de actiemodus gaat. Elke dag bezig zijn met je onderneming, al is het in de avonduren, geeft grote resultaten!
Ik kan de link niet openen om het programma te starten. Hoe komt dat?
Dit kan liggen aan de browser waarmee je de cursus bekijkt. Probeer het met een andere internetbrowser te openen zoals Google Chrome, Safari of Firefox.
Ik heb geen Facebook. Is het noodzakelijk om Facebook te hebben om aan het programma deel te nemen?
Voor de wekelijkse Q&A hoef je geen Facebook te hebben. Inschrijven doe je middels een link welke wij delen in de Facebook Community, maar we tevens per mail kunnen sturen. Op deze manier kan je altijd aan de Q&A deelnemen, ook wanneer je geen Facebook hebt.
Hoe werken de wekelijkse Q&A’s en hoe vaak worden die gehouden?
De Q&A’s vinden plaats in de besloten community op Facebook waar je na jouw bestelling toegang tot krijgt. De Q&A’s zijn wekelijks en live waarin Kelly uitgebreid de tijd neemt om al jouw vragen te beantwoorden. Ook kan je meeluisteren met de vragen van andere ondernemers wat waardevolle inzichten op zal leveren. Kelly neemt altijd alle tijd voor iedereen zodat je zeker aan je vragen toekomt. Als je de Q&A mist kan je hem altijd terugkijken. En ook kan je buiten de Q&A’s om vragen stellen in de groep zodat wij als community elkaar dagelijks kunnen blijven inspireren, motiveren en adviseren om te gaan voor dat succes!
Wat als ik niet blij ben met het programma?
We willen natuurlijk niet dat je niet tevreden bent met het programma. Daarom geven we restitutie als je dit via de mail hebt aangevraagd en je voldaan hebt aan een aantal voorwaarden: je hebt de cursus niet langer dan 14 dagen geleden aangeschaft en je hebt niet meer dan 15% van de cursus gezien. Hierbij wordt niet naar het afronden van de modules gekeken, maar naar of de video’s zijn bekeken. Hier maken wij geen uitzonderingen op.
Wat als mijn probleem niet is opgelost met deze FAQ?
Stuur dan een mail naar [email protected] We helpen je graag.