Velxc4a4qkd6xmskayjw

Rust, Balans & Focus

5-weeks online programma voor iedereen die meer rust wil ervaren om zo meer uit het leven te kunnen halen

   Bekijk video

Wil jij ook meer rust ervaren? Herken je dat je je niet altijd in balans voelt? Heb je vaker stress dan je zou willen? Dan is mijn 5-weeks online programma perfect voor je.

Het is niet makkelijk om in deze drukke en hectische wereld rust en balans te vinden. Misschien voel jij je op dit moment gestrest, pieker je veel, voel je je geleefd of zit je niet lekker in je vel? Of gaat het goed met je, maar wil je méér; meer genieten van je gezin of meer positieve energie en focus tijdens je werk. Met mijn programma kan ik je helpen. Bespaar jezelf jaren van onrust en leer binnen 5 weken hoe jij deze positieve switch kan maken!

Met meer rust en balans ervaar je:

✓ Hoe je energievreters uit je leven haalt

✓ Wat jouw krachten en valkuilen zijn

✓ Hoe je overzicht creëert en daardoor meer uit jouw dag haalt

✓ Hoe jij los kan laten zodat je kan focussen op waar jij gelukkig van wordt

✓ Hoe je met de juiste mindset ervoor zorgt dat je écht aanwezig bent en positief in het leven staat

Jouw mentor


Kelly Weekers
Kelly Weekers
Drs. Kelly Weekers is ondernemerscoach en schrijfster van bestsellers Happy Life 365 en Happy Lifehacks 365. Vanuit haar expertise als psycholoog en haar eigen ervaring als eigenaar van een booming business, helpt zij andere zelfstandige ondernemers groeien in ideale klanten, winst en vrijheid. Haar coaching heeft al 600+ ondernemers geholpen hun (financiële) vrijheid te claimen. Met haar bestsellers Happy Life 365 en Happy Lifehacks 365 verkocht ze meer dan 130.000 boeken. Haar eerste boek is inmiddels de grens over en verkrijgbaar in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Meerdere andere landen hebben inmiddels interesse in haar repertoire. Kelly is uitgeroepen tot één van de tien invloedrijkste LinkedIn’ers van Nederland. Ze is LinkedIn Top Voice 2019.

Wat krijg je?

  • 5-weeks trainingsprogramma Rust, Balans & Focus (5 videomodules)
  • Werkboek met alle informatie & opdrachten
  • Toegang tot de community
  • Levenslange toegang tot het programma

Cursus inhoud


  Week 1 – Mindset
Beschikbaar in dagen
dagen nadat je bent ingeschreven
  Week 2 – Rust
Beschikbaar in dagen
dagen nadat je bent ingeschreven
  Week 3 – Balans
Beschikbaar in dagen
dagen nadat je bent ingeschreven
  Week 4 – Focus
Beschikbaar in dagen
dagen nadat je bent ingeschreven
  Week 5 – Enjoy Life
Beschikbaar in dagen
dagen nadat je bent ingeschreven

"Ik ben inmiddels 5 weken bezig met de ‘Rust, Balans & Focus’-training en ben echt enorm blij dat ik deze stap heb gezet. Elke week nieuwe heldere opdrachten. Niet vaag, maar echt concrete tips. Een training waar iedereen wat van kan leren.

Kelly is daarnaast heel toegankelijk en oprecht. Geen ‘populair tv-typje’, maar iemand die je het gevoel geeft dat je zelfs online veilig je ervaringen kan delen.

Wat mij betreft is het de kleine financiële investering dubbel en dwars waard. Dankjewel!"

- Carlijn Raijmakers, deelnemer van Rust, Balans & Focus.

"Inmiddels drie weken bezig met Rust, Balans en Focus. Wat goed opgezet en zo simpel toe te passen, toegankelijk voor iedereen! Het helpt mij enorm, nu al! Hier met drie kindjes onder de 3 kan het wel eens spitsuur en blijf ik op de automatische piloot doorgaan. Deze cursus veranderd alles. Ik vergelijk minder, zie hoe goed ik het heb en ik geniet weer van de kleine dingen. Ik ben ook minder streng voor mezelf. Ik heb mijn oude enthousiaste zelf weer terug. Gelukkig voelen is voor mij eindelijk weer een keuze. En de enige die dat kon veranderen was niet mijn omgeving, maar ikzelf... okay een beetje door mezelf en een beetje door jou natuurlijk ;) Dank!"


- Lian van Ruitenbeek, deelnemer van Rust, Balans & Focus.

"Rust, Balans & Focus heeft mij veel gebracht. Allereerst -en in mijn optiek het belangrijkste, heeft het mij leren kijken naar mijn gedachten. Af en toe was het een grote, ratelende machine die alsmaar door bleef gaan zonder duidelijk doel of uitkomst. Door te observeren wat en wanneer ik dacht kon ik gaandeweg de onnodige en negatieve gedachten scheiden van de nuttige en positieve. Focus was daarbij een logisch gevolg. Het was erg fijn om Kelly vragen te kunnen stellen in de besloten community en daar een helder antwoord op te krijgen. De nuchtere kijk van Kelly helpt om dingen te zien voor wat ze zijn. Ik vind het een absolute aanrader en kijk reikhalzend uit naar het boek!"

- Monique Winkel

Je hebt nu 2 keuzes...

Je kan net zoals ik jaren besteden om er achter te komen hoe je de juiste balans creëert en welke stappen je hiervoor moet zetten.

OF...

Je leert in Rust, Balans & Focus hoe je dit direct kan beheersen en toepassen. Zodat jij na 5 weken meer uit jouw leven haalt en je je meer in balans voelt.

Wat klinkt beter voor jou?

Stel je een beter leven nog een paar jaar uit of leer je mijn principes vandaag nog?

Wat kies jij?

Start nu!Veelgestelde vragen


Wanneer start en eindigt het programma?
Het is een 5-weeks programma, maar in principe start het zodra je hem aankoopt en eindigt hij nooit. Het programma is volledig online en je kan hem bekijken en maken in jouw eigen tempo. Je kiest er dus zelf voor hoeveel tijd je neemt voor het maken van de vijf modules. Dit geeft je de mogelijkheid om er intensiever mee aan de slag te gaan wanneer je dat prettig vindt of juist even niets te maken wanneer je er door omstandigheden niet aan toe komt. Het programma doorlopen in 5 weken is een adviessnelheid, maar uiteindelijk kies je zelf!
Hoe lang heb ik toegang tot het programma?
Hoe klinkt levenslang? Nadat je je hebt ingeschreven, heb je ongelimiteerd toegang tot het programma: 7 dagen per week, 24 uur per dag!
Wat heb ik nodig als ik start met het programma Rust, Balans & Focus?
Een internetverbinding, pen en notitieboekje en verder dat je ergens thuis - maar buitenhuis kan natuurlijk ook - gaat zitten waar je de rust hebt om de weekvideo’s te bekijken en de opdrachten te lezen.
Hoeveel tijd kost het mij?
Het grote voordeel van dit online programma is dat je het in jouw eigen tijd kan doen. Ik raad je aan om elke week minimaal 30 minuten te reserveren om rustig de weekvideo’s en de opdrachten te bekijken. Als je écht verandering wilt, moet je er natuurlijk tijd voor vrij maken. Verandering hoeft niet moeilijk te zijn, maar het komt wel alleen maar met oefening. Elke dag een klein stapje geeft al grote resultaten! Elke dag 10 minuten kunnen oefenen met de opdrachten zorgt ervoor dat je het optimale uit de cursus kunt halen!
Zit er een overlap in dit programma ten opzichte van je andere online programma’s?
Nee, absoluut niet. Elk programma heeft zijn eigen onderwerpen en altijd met nieuwe en concrete tips. De verschillende programma's sluiten zelfs goed op elkaar aan. Als jij start met Rust, Balans & Focus én je bent een ondernemer dan is Succesvol Ondernemen een mooi vervolg hierop.
Ik volg al een therapie of cursus. Kan ik Rust, Balans & Focus dan ook doen?
Absoluut, het is een hele mooie aanvulling op andere therapieën en cursussen. Ik heb een doctorandus titel in psychologie en neurowetenschappen en dit programma is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Het programma is enorm praktisch en leert je hoe je elke dag, in kleine simpele stappen, de positieve verandering kan maken naar meer rust, balans en focus en een leuker en relaxter leven.
Wat moet ik doen als ik mijn bestelling heb geplaatst, maar geen bevestigingsmail heb ontvangen?
Het kan zijn dat de mail dan in jouw spamfolder terecht is gekomen. Voeg “[email protected]” toe aan jouw adresboek om dit te voorkomen.
Ik kan de link niet openen om het programma te starten. Hoe komt dat?
Dit kan liggen aan de browser waarmee je het programma bekijkt. Probeer het met een andere internetbrowser te openen zoals Google Chrome, Safari of Firefox.
Ik heb geen Facebook. Is het noodzakelijk om Facebook te hebben om aan het programma deel te nemen?
Nee, dit is niet nodig. Alle materialen krijg je via de online leeromgeving binnen, dus hiervoor heb je geen Facebook nodig. De besloten community met deelnemers zit op Facebook. Hier onderdeel van zijn is niet essentieel voor het volgen en succesvol afronden van het programma, louter een toevoeging. Hierin kan je zelf de overweging maken of je daarvoor een Facebook-account aan wilt maken of niet.
Wat als ik niet blij ben met het programma?
We willen natuurlijk niet dat je niet tevreden bent met het programma. Daarom geven we restitutie als je dit via de mail hebt aangevraagd en je voldaan hebt aan een aantal voorwaarden: je hebt het programma niet langer dan 14 dagen geleden aangeschaft en je hebt niet meer dan 15% van het programma gezien. Hierbij wordt niet naar het afronden van de modules gekeken, maar naar of de video’s zijn bekeken. Hier maken wij geen uitzonderingen op.
Wat als mijn probleem niet is opgelost met deze FAQ?
Stuur dan een mail naar [email protected] dan helpen wij je verder.

Start nu!