Hkrdcvaqm9oqm9sr6esq

Mindset Masterplan

5-weeks online programma voor een (nog) leuker leven

Je kan niet altijd bepalen wat er op je pad komt, maar wel hoe je ermee omgaat. Dit is hét mindset programma wat je helpt 365 dagen per jaar te kiezen voor jouw geluk, behorende bij Kelly's boeken Happy Life 365 en Happy Lifehacks 365!

In deze online training laat Kelly Weekers op basis van simpele stappen zien hoe bepalend je denkwijze is voor je dagelijkse geluksgevoel. Aan de hand van thema’s als zelfvertrouwen, gezondheid, vriendschap, werk, social media en relaties leer je op een simpele en effectieve manier anders om te gaan met negativiteit, stress en piekeren. Kelly vertelt nuchter en met humor hoe je zelf geluk creëert door los te laten waar je geen controle over hebt, en de regie te pakken waar het kan. Haar denkwijze leert je wat vaker lak te hebben aan wat een ander van je vindt, wat vaker nee te zeggen tegen dingen waar je een hekel aan hebt, te accepteren dat falen bij het leven hoort en je niet perfect bent of hoeft te zijn. Het laat je werken voor wat je wilt en het laat je stoppen met zeuren over dat wat je niet hebt. Boordevol praktische opdrachten, voorbeelden, stappenplannen en tips & tricks voor een leuker leven!

Door het volgen van Mindset Masterplan leer je onder andere:

✓ Hoe je energievreters uit je leven haalt en houdt

✓ Wat jouw krachten en valkuilen zijn

✓ Hoe je negatieve gedachten kunt omdenken

✓ Hoe jij meer los kan laten zodat je kan focussen op waar jij gelukkig van wordt

✓ Hoe je jaardoelen maakt en behaalt

✓ Hoe je écht aanwezig bent en positief in het leven staat

✓ Hoe je blij opstaat en dankbaar je dag afsluit

En nog veel meer!

Jouw mentor


Kelly Weekers
Kelly Weekers

Drs. Kelly Weekers is ondernemerscoach en schrijfster van bestsellers Happy Life 365 en Happy Lifehacks 365. Vanuit haar expertise als psycholoog en haar eigen ervaring als eigenaar van een booming business, leert zij ondernemers groeien in klanten, focus en vertrouwen. Haar coaching heeft al 600+ ondernemers geholpen hun onderneming stevig neer te zetten.

Met haar bestsellers Happy Life 365 en Happy Lifehacks 365 verkocht ze meer dan 125.000 boeken. Haar eerste boek is de grens over en verkrijgbaar in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Meerdere landen hebben inmiddels interesse in haar repertoire. Haar derde boek Booming Business komt in het najaar van 2021 uit.

Kelly is uitgeroepen tot één van de tien invloedrijkste LinkedIn’ers van Nederland. Ze is LinkedIn Top Voice 2019.


Wat krijg je?

  • 5-weeks trainingsprogramma Mindset Masterplan (5 videomodules)
  • Toegang tot de community
  • Levenslange toegang tot het programma

5-weeks online programma voor een (nog) leuker levenVeelgestelde vragen


Wanneer start en eindigt het programma?
Het is een 5-weeks programma. Je start op het moment dat jij wil. Het programma is volledig online en je kan hem bekijken en maken in jouw eigen tempo. Je kiest er dus zelf voor hoeveel tijd je neemt voor het maken van de vijf modules. Dit geeft je de mogelijkheid om er intensiever mee aan de slag te gaan wanneer je dat prettig vindt of juist even niets te maken wanneer je er door omstandigheden niet aan toe komt. Het programma doorlopen in 5 weken is een adviessnelheid, maar uiteindelijk kies je zelf!
Hoe lang heb ik toegang tot het programma?
Hoe klinkt levenslang? Nadat je je hebt ingeschreven, heb je ongelimiteerd toegang tot het programma: 7 dagen per week, 24 uur per dag!
Wat heb ik nodig als ik start met het programma Mindset Masterplan?
Een internetverbinding, pen en notitieboekje en verder dat je ergens thuis - maar buitenhuis kan natuurlijk ook - gaat zitten waar je de rust hebt om de weekvideo’s te bekijken en de opdrachten te lezen.
Hoeveel tijd kost het mij?
Het grote voordeel van dit online programma is dat je het in jouw eigen tijd kan doen. Ik raad je aan om elke week minimaal 30 minuten te reserveren om rustig de weekvideo’s en de opdrachten te bekijken. Als je écht verandering wilt, moet je er natuurlijk tijd voor vrij maken. Verandering hoeft niet moeilijk te zijn, maar het komt wel alleen maar met oefening. Elke dag een klein stapje geeft al grote resultaten! Elke dag 10 minuten kunnen oefenen met de opdrachten zorgt ervoor dat je het optimale uit de cursus kunt halen!
Zit er een overlap in dit programma ten opzichte van je andere online programma’s?
Nee, absoluut niet. Elk programma heeft zijn eigen onderwerpen en altijd met nieuwe en concrete tips. De verschillende programma's sluiten zelfs goed op elkaar aan. Als jij start met Mindset Masterplan én je bent een ondernemer dan is Succesvol Ondernemen een mooi vervolg hierop.
Ik volg al een therapie of cursus. Kan ik Mindset Masterplan dan ook doen?
Absoluut, het is een hele mooie aanvulling op andere therapieën en cursussen. Ik heb een doctorandus titel in psychologie en neurowetenschappen en dit programma is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Het programma is enorm praktisch en leert je hoe je elke dag, in kleine simpele stappen, de positieve verandering kan maken naar meer rust, balans en focus en een leuker en relaxter leven.
Wat moet ik doen als ik mijn bestelling heb geplaatst, maar geen bevestigingsmail heb ontvangen?
Het kan zijn dat de mail dan in jouw spamfolder terecht is gekomen. Voeg “[email protected]” toe aan jouw adresboek om dit te voorkomen.
Ik kan de link niet openen om het programma te starten. Hoe komt dat?
Dit kan liggen aan de browser waarmee je het programma bekijkt. Probeer het met een andere internetbrowser te openen zoals Google Chrome, Safari of Firefox.
Ik heb geen Facebook. Is het noodzakelijk om Facebook te hebben om aan het programma deel te nemen?
Nee, dit is niet nodig. Alle materialen krijg je via de online leeromgeving binnen, dus hiervoor heb je geen Facebook nodig. De besloten community met deelnemers zit op Facebook. Hier onderdeel van zijn is niet essentieel voor het volgen en succesvol afronden van het programma, louter een toevoeging. Hierin kan je zelf de overweging maken of je daarvoor een Facebook-account aan wilt maken of niet.
Wat als ik niet blij ben met het programma?
We willen natuurlijk niet dat je niet tevreden bent met het programma. Daarom geven we restitutie als je dit via de mail hebt aangevraagd en je voldaan hebt aan een aantal voorwaarden: je hebt het programma niet langer dan 14 dagen geleden aangeschaft en je hebt niet meer dan 15% van het programma gezien. Hierbij wordt niet naar het afronden van de modules gekeken, maar naar of de video’s zijn bekeken. Hier maken wij geen uitzonderingen op.
Wat als mijn probleem niet is opgelost met deze FAQ?
Stuur dan een mail naar [email protected] dan helpen wij je verder.