Is mijn exclusieve Mastermind geschikt voor jou?

 • Heb je de Succesvol Ondernemen Strategie geïntegreerd en ervaar je de groei maar voel je dat er nog veel meer potentie in je onderneming zit?
 • Wil je de nummer 1 positie in jouw niche claimen?
 • Wil je weten hoe ik mijn onderneming van niets tot een miljoenen business liet groeien en hoe jij met dezelfde strategie jouw financiële targets kan behalen?

Als jij op deze 3 vragen "ja" kan antwoorden dan is mijn Mastermind perfect voor jou!


Wat gaan we doen?

Als deelnemer van de Mastermind gaan we intensief samenwerken. Je gaat wekelijks op niveau met mij sparren en daarnaast hebben we verspreid over het jaar 6 dagen waarin we live met elkaar aan de slag gaan om jouw business naar de next level te tillen.

De Mastermind is op maat gemaakt, waarbij jij mede bepaalt op welke specifieke onderwerpen jij gecoacht wilt worden. Alles wordt aangepakt, mindset en strategie, en er is uiteraard ook ruimte om tijdens de live dagen 1-1 te sparren.

Onderwerpen die in elk geval aan bod komen:

 • Hoe jij als ondernemer laserfocus krijgt.
 • Hoe automatisering je tijd laat besparen en je meer winst én vrijheid teruggeeft.
 • Hoe je zo min mogelijk kosten maakt door slim uit te besteden.
 • Hoe jij jouw next level business model concretiseert.
 • Hoe je van een offline naar een online business gaat.

Wat krijg je?

 • Next level coaching van Kelly & Moniek gedurende 10 maanden.
 • 3 live events (6 dagen) gedurende je Mastermind.
 • Wekelijks op niveau sparren.
 • Toegang tot de exclusieve besloten community met gelijkgestemde ondernemers.

"Vorig jaar heb ik gekozen om dit jaar deel te nemen aan de Mastermind. De reden hiervoor is dat ik graag mijn business naar een hoger plan wilde brengen en zelf was ik al een tijdje aan het nadenken over mijn volgende stap in mijn ondernemerschap. Ik wilde nog meer waarde toevoegen aan mijn klanten en nog beter de focus leggen op hoe ik dit zo goed mogelijk kon gaan doen. Voor mijn klanten én mijzelf. Ik ben nu een half jaar bezig met de Mastermind en ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg blij ben met deze keuze. Kelly en Moniek zijn doortastend en bieden concreet alle handvatten die nodig zijn om mijn business naar een hoger plan te tillen, zakelijk én persoonlijk. Het is geen vaag verhaal, maar alles kun je meteen concreet zelf toepassen en doen. Daarbij geven ze op een hele prettige manier begeleiding en zijn ze erg betrokken. Het aanbod vanuit de Mastermind ic.m. hun persoonlijke begeleiding maken het uniek. Ik heb mijn business 3.0 kunnen realiseren en ik kijk uit naar de komende maanden van de Mastermind."

- Kirsten de Roo, ondernemer

"Het is precies een jaar geleden dat ik kennis maakte met Kelly en Moniek. Ik was toen op zoek naar een business coach die mij kon helpen mijn business verder te laten groeien. Ik voelde direct een klik en ben gestart het programma Succesvol Ondernemen. De beste zakelijke beslissing ooit! In 2019 heb ik enorme stappen kunnen maken met mijn bedrijf. Begin 2020 ben ik gestart met de Mastermind om mijn bedrijf nog verder te laten groeien naar een 3.0 versie. Naast dat we 6 dagen intensief live met elkaar aan de slag gaan, spar ik wekelijks met Kelly en Moniek over de volgende stappen om mijn doelen te kunnen realiseren. Ze zijn eerlijk, kritisch en stellen mij de juiste vragen om mij aan het denken te zetten. Het is echt heel fijn samenwerken met Kelly en Moniek, ik kan dit iedereen aanraden wanneer je je bedrijf verder wilt laten groeien en echt stappen wilt gaan maken. De groei die ik momenteel doormaak, zowel met mijn bedrijf als persoon, was me zonder hen niet gelukt!"

- Romilde van Commenée, ondernemer

Jouw mentor


Kelly Weekers
Kelly Weekers
Drs. Kelly Weekers is ondernemerscoach en schrijfster van bestsellers Happy Life 365 en Happy Lifehacks 365. Vanuit haar expertise als psycholoog en haar eigen ervaring als eigenaar van een booming business, helpt zij andere zelfstandige ondernemers groeien in ideale klanten, winst en vrijheid. Haar coaching heeft al 400+ ondernemers geholpen hun (financiële) vrijheid te claimen. Met haar bestsellers Happy Life 365 en Happy Lifehacks 365 verkocht ze meer dan 100.000 boeken. Haar eerste boek is inmiddels de grens over en verkrijgbaar in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Meerdere andere landen hebben inmiddels interesse in haar repertoire. Kelly is uitgeroepen tot één van de tien invloedrijkste LinkedIn’ers van Nederland. Ze is LinkedIn Top Voice 2019.