Hkrdcvaqm9oqm9sr6esq

Succesvol Starten

Hoe je jouw onderneming start en je ideale klant binnenhaalt!

Is mijn programma Succesvol Starten geschikt voor jou?

  • Wil jij gaan ondernemen of ben jij net gestart?
  • Heb je behoefte aan focus en structuur?
  • Heb je behoefte aan een duidelijke planning?
  • Wil je graag klanten binnenhalen?
  • Heb jij behoefte aan een praktisch stappenplan om succesvol te kunnen starten?
  • En wil jij over vraagstukken, dilemma's en onzekerheden kunnen sparren met een van de succesvolste ondernemers en business coaches van Nederland?

Als jij op deze vragen “ja” kan antwoorden, dan is mijn programma perfect voor je!

Middels 30 videolessen verdeeld over 5 modules en tientallen opdrachten leer je alles wat je moet weten om je eigen onderneming te starten en klanten te krijgen. Vervolgens kun je in de besloten community elke dag jouw vragen stellen en successen delen. Daarnaast ga ik ook elke maand live in de community voor een Q&A zodat we ook nog op die manier samen kunnen sparren over jouw business!

Jouw mentor


Kelly Weekers
Kelly Weekers

Drs. Kelly Weekers is ondernemerscoach en schrijfster van bestsellers Happy Life 365 en Happy Lifehacks 365. Vanuit haar expertise als psycholoog en haar eigen ervaring als eigenaar van een booming business, leert zij ondernemers groeien in klanten, focus en vertrouwen. Haar coaching heeft al 600+ ondernemers geholpen hun onderneming stevig neer te zetten.

Met haar bestsellers Happy Life 365 en Happy Lifehacks 365 verkocht ze meer dan 125.000 boeken. Haar eerste boek is de grens over en verkrijgbaar in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Meerdere landen hebben inmiddels interesse in haar repertoire. Haar derde boek Booming Business komt in het najaar van 2021 uit.

Kelly is uitgeroepen tot één van de tien invloedrijkste LinkedIn’ers van Nederland. Ze is LinkedIn Top Voice 2019.


Wat krijg je?

  • 5-stappenplan Succesvol Starten (30 videolessen verdeeld over 5 modules en tientallen opdrachten)
  • Toegang tot de besloten community met ondernemers waar je dagelijks je vragen kunt stellen
  • Een jaar lang maandelijks sparren tijdens de live Q&A in de community
  • Levenslange toegang 24/7/365 tot het Succesvol Starten programma

Cursus inhoud


  Welkom!
Beschikbaar in dagen
dagen nadat je bent ingeschreven

Hoe je jouw onderneming start en je ideale klant binnenhaalt!Veelgestelde vragen


Wanneer start en eindigt het programma?
Het is een 5-stappen programma, maar in principe start het programma zodra je hem aankoopt en eindigt hij nooit. Je bekijkt en maakt het programma in jouw eigen tempo. Je kiest er dus zelf voor hoeveel tijd je neemt voor het maken van de 5 modules met de bijbehorende videolessen en opdrachten. Dit geeft je de mogelijkheid om er intensiever mee aan de slag te gaan wanneer je dat prettig vindt of juist even niets te maken wanneer je er door omstandigheden niet aan toe komt. Het programma doorlopen in 5 weken is een adviessnelheid, maar uiteindelijk kies je zelf en heb je daarnaast een jaar lang de mogelijkheid om maandelijks live met Kelly te sparren over jouw onderneming.
Hoelang heb ik toegang tot het programma?
Hoe klinkt levenslang? Nadat je je hebt ingeschreven, heb je ongelimiteerd toegang tot de cursus: 7 dagen per week, 24 uur per dag!
Wat heb ik nodig als ik start met het programma Succesvol Starten?
Een internetverbinding en verder dat je ergens thuis - maar buitenhuis kan natuurlijk ook - gaat zitten waar je de rust hebt om de video’s te bekijken en de opdrachten te lezen en maken. Je hebt geen specifieke diploma’s nodig en ook geen ervaring als ondernemer. Dit programma is voor iedereen die de wens heeft te starten of te groeien met een onderneming, ongeacht je ervaring!
Hoeveel tijd kost het mij?
Het grote voordeel van dit programma is dat je het in jouw eigen tijd kan doen. Ik raad je aan om elke week minimaal 3 uur te reserveren om rustig de video’s en de opdrachten te bekijken en maken. Als je écht verandering wilt, moet je er natuurlijk tijd voor vrij maken. Je kan niet succesvol ondernemer worden door half werk te leveren. Succes hoeft niet moeilijk te zijn, maar het komt wel alleen maar wanneer je in de actiemodus gaat. Elke dag even bezig zijn met je onderneming, al is het in de avonduren, geeft grote resultaten!
Ik kan de link niet openen om het programma te starten. Hoe komt dat?
Dit kan liggen aan de browser waarmee je het programma bekijkt. Probeer het met een andere internetbrowser te openen zoals Google Chrome, Safari of Firefox.
Wat als ik niet blij ben met het programma?
We willen natuurlijk niet dat je niet tevreden bent met het programma. Daarom geven we restitutie als je dit via de mail hebt aangevraagd en je voldaan hebt aan een aantal voorwaarden: je hebt de cursus niet langer dan 14 dagen geleden aangeschaft en je hebt niet meer dan 15% van de cursus gezien. Hierbij wordt niet naar het afronden van de modules gekeken, maar naar of de video’s zijn bekeken. Hier maken wij geen uitzonderingen op.
Wat als mijn probleem niet is opgelost met deze FAQ?
Stuur dan een mail naar [email protected] We helpen je graag.
Is betalen in termijnen ook mogelijk?
Dit is helaas niet mogelijk.